双优网 双优网
双优国际:400-0909-200 国内项目:010-82101080 双优网首页 | 关于双优网 | 联系双优网
 
新闻中心 考试日历 招考政策 名师汇总
  报班中心
 
  规划中心
 
  资料中心
 
  学员中心
 
  联系我们
首页 SLEP TOEFLJunior SSAT SAT 美国高中 国际交换生 国际游学 国际预科 国际教育 考研培训 公务员培训 网络课堂
推荐:   北京考研 海天 海文 跨考 文登 启航 | 安徽考研 学府 共创 | 西安考研 学府 人信 | 国际教育 华威大学硕士预科 | SLEP SAT 预科 人大 北大 清华 同济 北航
  您现在的位置: 双优网 > SSAT > SSAT学习资源    
 
SSAT数学之代数练习题
 

1. If the average of three numbers is V. If one of the numbers is Z and another is Y, what is the remaining number?
 
A. ZY - V
B. Z/V - 3 - Y
C. Z/3 - V - Y
D. 3V- Z - Y
E. V- Z - Y

2. Two cyclists start biking from a trail's start 3 hours apart. The second cyclist travels at 10 miles per hour and starts 3 hours after the first cyclist who is traveling at 6 miles per hour. How much time will pass before the second cyclist catches up with the first from the time the second cyclist started biking?
 
A. 2 hours
B. 4 ½ hours
C. 5 ¾ hours
D. 6 hours
E. 7 ½ hours

3. Jim can fill a pool carrying buckets of water in 30 minutes. Sue can do the same job in 45 minutes. Tony can do the same job in 1 ½ hours. How quickly can all three fill the pool together?
 
A. 12 minutes
B. 15 minutes
C. 21 minutes
D. 23 minutes
E. 28 minutes

4. Mary is reviewing her algebra quiz. She has determined that one of her solutions is incorrect. Which one is it?
 
A. 2x + 5 (x-1) = 9, x = 2
B. p - 3(p-5) = 10, p = 2.5
C. 4 y + 3 y = 28, y = 4
D. 5 w + 6 w - 3w = 64, w = 8
E. t - 2t - 3t = 32, t = 8

5. What simple interest rate will Susan need to secure to make $2,500 in interest on a $10,000 principal over 5 years?
 
A. 4%
B. 5%
C. 6%
D. 7%
E. 8%

6. Which of the following is not a rational number?

A. -4
B. 1/5
C. 0.8333333...
D. 0.45
E.

7. A study reported that in a random sampling of 100 women over the age of 35 showed that 8 of the women were married 2 or more times. Based on the study results, how many women in a group of 5,000 women over the age of 35 would likely be married 2 or more times?
 
A. 55
B. 150
C. 200
D. 400
E. 600

8. John is traveling to a meeting that is 28 miles away. He needs to be there in 30 minutes. How fast does he need to go to make it to the meeting on time?
 
A. 25 mph
B. 37 mph
C. 41 mph
D. 49 mph
E. 56 mph

9. If Steven can mix 20 drinks in 5 minutes, Sue can mix 20 drinks in 10 minutes, and Jack can mix 20 drinks in 15 minutes, how much time will it take all 3 of them working together to mix the 20 drinks?
 
A. 2 minutes and 44 seconds
B. 2 minutes and 58 seconds
C. 3 minutes and 10 seconds
D. 3 minutes and 26 seconds
E. 4 minutes and 15 seconds

10. If Sam can do a job in 4 days that Lisa can do in 6 days and Tom can do in 2 days, how long would the job take if Sam, Lisa, and Tom worked together to complete it?
 
A. 0.8 days
B. 1.09 days
C. 1.23 days
D. 1.65 days
E. 1.97 days

11. Jim has 5 pieces of string. He needs to choose the piece that will be able to go around his 36-inch waist. His belt broke, and his pants are falling down. The piece needs to be at least 4 inches longer than his waist so he can tie a knot in it, but it cannot be more that 6 inches longer so that the ends will not show from under his shirt. Which of the following pieces of string will work the best?
 
A. 3 feet
B. 3 ¾ feet
C. 3 ½ feet
D. 3 ¼ feet
E. 2 ½ feet

12. The last week of a month a car dealership sold 12 cars. A new sales promotion came out the first week of the next month and the sold 19 cars that week. What was the percent increase in sales from the last week of the previous month compared to the first week of the next month?
 
A. 58%
B. 119%
C. 158%
D. 175%
E. 200%

13. If two planes leave the same airport at 1:00 PM, how many miles apart will they be at 3:00 PM if one travels directly north at 150 mph and the other travels directly west at 200 mph?
 
A. 50 miles
B. 100 miles
C. 500 miles
D. 700 miles
E. 1,000 miles

14. During a 5-day festival, the number of visitors tripled each day. If the festival opened on a Thursday with 345 visitors, what was the attendance on that Sunday?
 
A. 345
B. 1,035
C. 1,725
D. 3,105
E. 9,315

Answer Key
1. D
2. B
3. B
4. E
5. B
6. E
7. D
8. E
9. A
10. B
11. C
12. A
13. C
14. E

 
 
返回首页  
分享至:Google书签 / 百度 / QQ书签 / 雅虎 / 鲜果 / 豆瓣 / 开心网 / 人人网 / 新浪微博
留学热门考试 更多>>
2013GRE报名费调整 美国老师如何教学生记忆单词? 韩国语考试:韩国语能力考试简介
用雅思成绩申请美国大学有优势吗? 新东方托福基础+强化联报班 出国读高中 门槛各不同
2013美国高考ACT考试时间 10月的SAT考试新变化 雅思考场十七条规则揭露
PTE ACADEMIC建议不要裸考 2013雅思考试48个考试日期发布 美国高中常用留学考试介绍
SLEP考试动态 更多>>
抓紧考取SLEP成绩,申请美国优秀高中 SLEP考试是赴美国高中留学的捷径 SLEP考试词汇记忆技巧16条
SLEP考试独特优势分析 为什么参加SLEP考试? SLEP考试还被认可吗?
申请2013美国高中SLEP考试很重要 SLEP考试之词汇分析 参加SLEP还是SSAT考试?
接受SLEP成绩的美国私立高中介绍 如何准备美国SLEP考试 SLEP考试如何算分的?
SAT考试动态 更多>>
新东方SAT寒假在线学习课程优惠 SAT老师 7次考SAT破最新考题 万人赴港参SAT看美国SAT考试
2013年3月9日的SAT考试注册已开始 美国SAT只是参考 刷分不可取 SAT考试跟中国人“无关”
2013年1月SAT1和SAT2考试科目 专家提醒SAT考试切忌盲目报名 美国SAT三大考点最新变化分析
美国SAT考智商,刷分不明智 SAT考位紧张 要提前半年抢 两栖高中生:高考与SAT的“拔河”
SSAT考试动态 更多>>
SSAT考试难点介绍 SSAT考试上海考点说明 SSAT考试上海考点说明
SSAT:通过百分比来考核 SSAT词汇积累方法介绍 SSAT写作答题的注意事项
参加美国SSAT考试会成趋势 SSAT考试:一些常见的熟词僻义 SSAT笔试写作题目
2012年SSAT考试改革变化 SSAT常见形近词整理 SSAT写作真题收集
 
SLEP热门培训课程
  SLEP考试报名  
  SLEP暑假班  
  SLEP一对一培训  
  SLEP寒假班
  SLEP周末强化班
  SLEP保过班  
热点专题 更多>>
SLEP培训VIP一对一课程
领驭国际教育机构1对1
领驭国际教育机构根据SLEP考试...更多>>
·2013年1月全国SLEP考试时间地址
·SAT阅读技巧:巧用排除法
·2012年8月全国SLEP考试时间及地
·针对slep考试的英语听力如何提高
·SLEP考试听力部分Part D举例
点击排行榜  
·SSAT考试什么时间开始报名?
·SSAT 考试开始开放报名
·SSAT 考试官方样题/写作真题
·SSAT考试基础阅读练习题
·拿到美国绿卡,高中转学还要SS
·SSAT2016年考试时间
·美国顶尖中学要求SSAT成绩
·2015年SSAT考试下半年考试时间
·SSAT考生凭护照参加考试
·托福、SSAT考试成绩多少为宜?
·SSAT写作五大攻略
 
 
  友情链接
国际教育网 | 国际留学网 | 国际预科网 | 国际高中网 | 国际交换生网 | 国际雅思网 | SLEP培训网 | SSAT培训网 | SAT培训网 | 国际培训网 | 国际冬令营网 国际夏令营网| 考研培训网 | 公务员培训网 | 大家网 | 双优网 | 考鸭网 |
双优网地址:北京市海淀区中关村南大街乙12号.天作国际大厦
双优网客服中心 关于双优网 联系双优网 版权声明 双优网招聘信息
双优网客服热线:010-58497588 对内对外广告电话:13691030028 联系人:汪老师 商业合作QQ:13691030028
双优网(北京)地址:北京市海淀区中关村南大街乙12号.天作国际大厦B座1809室 乘车路线
双优网(合肥)地址:合肥蜀山区长江西路304号鑫鹏大厦2905室 乘车路线
双优网(西安)地址:西安市小寨十字华旗国际大厦B座1914室 乘车路线
Copyright 2008-2017 UUEDU.NET All Rights Reserved 北京领驭天下教育科技有限公司 版权所有 网站律师 郝国华